20 december

Snart är det jul! Men inte mycket snö därute, men det är vi ganska glada för. Fönster leverans drar ut på tiden. Kanske att de dyker upp på Solstigen på måndag. Som ni kan se på bifogade bilder så börjar mellanväggarna att komma på plats. Mellanväggar som kommit på plats är till Ebba och Gustafs rum. Ena väggen till badrummet har också kommit upp.

Vi försöker få lite julstämning inne i köket, eftersom det är det enda gemensamma utrymmet vi har, förutom TVrummet nere i källaren. Vi få ganska bra julstämning med doft och imorgon tar jag fram lite julpynt. Julgardinerna i köket måste iallafall åka upp. Ute har vi en julgran som kommer från Smålands djupa skogar. Den lyser upp i mörkret.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *