27 december

Familjen Krottler har haft en skön jul i Spånga. På julafton firade vi med Karin, Göran, Josefine, Hampus, mormor Gerd, Ulla, Sigrid, James, Amelia, Isabella och Alice. August firar jul och nyår i Thailand med goda vänner. De var med på minnesceremonin från Khao Lak annandag jul.
På julaftons kväll singlade det ner lite fin snö, gör att det blir lite ljusare ute. Skönt med lite ljus, men usch så kallt det är!
Juldagen firades med kalkon och vi som samlades runt middagsbordet var Krottler, Coster, mormor Gerd, Lena, Johannes, Jessica, Ivan, Henry, Jonathan, Trudi, Alfred, Hanna, Cengiz och Attila. En härlig skara även denna dag. Och gott blev det också!
Nu är vi åter i vårt, i dagsläget minimalistiska hus, som snart kommer att bli härligt rymligt. Fönster börjar att komma på plats och Bengt sliter helg som vardag. Och det ger förstås resultat.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *