God Jul!

Förra julen firade vi på varmare breddgrader – Bombay och Goa, men i år håller vi oss i Sverige och firar jul i Spånga.

Bengt fortsätter att vara byggmästare. Alla hus i Alsike står på plats med nöjda ägare. Nu återstår den kräsna familjen Krottlers våningsprojekt. Det löper på enligt plan. Försommarfest i nya våningsplanet kan det nog bli.

Axel har varit vaktmästare på advokatbyrå, jobbat för MUF Stockholm med EUval och riksdagsval. Många valaffischer skulle tas fram och sättas upp och tas ner. Är nu Bengts hantlangare och en fantastisk alltiallo. Men nu börjar studier att hägra.

Ebba har nu klarat av den obligatoriska skolan och avnjöt en vår med studentfester och festligheter. Just nu kan ni se hennes glada ansikte på Panini på Mäster Samuelsgatan. Annars har även hon jobbat för Byggmästare Bengt.

Gustaf har fullt upp med att umgås med kompisar och sitta framför datorn och spela diverse spännande spel. Men även han har jobbat för Byggmästare Bengt. Nu längtar han mest efter snö och branta backar.

Jag hade en tung vår då min far hastigt gick bort. Annars är det mest marknadsföring på Medlearn och nu under ny ledning. Hade en ljuvlig höst med resor till Milano, Prag och Nice och i somras var familjen som brukligt i Italien. Bengt och jag hann även med en tur till Bryssel i maj.

Bästa vänner, ha en riktigt skön julledighet och glöm inte att njuta av livet! Vi önskar att 2015 blir ett fint år.

Ladda ner (PDF)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *