22 mars

I fredags var det vårdagjämning. Känns bra på något sätt trots att det idag är snö ute och grått och blåsigt, men sådan är våren. Vårt fantastiska bygg går framåt och nu har vi det första golvlagret lagt. På det ska golvvärme läggas och sedan vacker parkett. Veckan som gick fick vi alla väggarna putsade, alla fönster har fått fönsterbräden, som sagt det första golvlagret är på plats. Nu börjar gipsskivorna på innerväggarna att sättas upp. Bengt har planerat var vi ska ha alla spotar och taklampor. En hel del funderingar. Räcket till trappan är på plats. Det tar nog någon vecka till innan vi sätter upp innertrappan. Vi ska försöka få så mycket klart däruppe som möjligt. Skönt att inte få ner slipdamm etc. Nu önskar vi oss massor av sol och värme!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *