11 april

I veckan som gått har det blivit spacklat och slipat på det öfvre planet. Det återstår lite slipning eller putsat eller vad det kan tänkas heta. Gustaf har jobbat för Bengt i veckan så allt bråte på tomten har hamnat på återvinningen i Skuru. Sten och lecrablockbitar har lämnats ute i Kovik. I fredags rev Gustaf ner taket och slet upp det gamla golvet i vårt (BoBs) gamla sovrum, så natten som gick sov BoB i Gustafs gamla rum. Arbetsrummet är nu i vårt uppochnervända vardagssrum.
Trappan kommer på plats när allt är målat en första omgång.
I fredags hade vi trevligt besök av Roman, Milla och Vera. Vi grillade ute och hade en härlig stund tillsammans. Trevligt med oväntat besök.
Här kommer smakprov på kaos a la Krottler.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *