26 april

En vårsöndag i april och bygget fortsätter.

I fredags handlade Bengt och jag golv till vårt sovrum. Ebba och jag har sett ut kakel till badrummet. Inte lätt när utbudet är så stort.

I dag försvann vårt gamla sovrumsfönster och där blir det istället förråd och något fönster behövs inte. I lördags fortsatte muraren med skorstenen som nu syns uppe på taket.

Bengt sätter upp nya väggar i förråd och badrum.

Bilderna i en härlig blandning! Jag börjar min bildvandring inne i befintliga planet och går ut och runt huset och upp för den tillfälliga trappan. Väl upp vandrar jag runt i rummen och som ni kan se är allt färdig målat och tätskicket inne i badrummet på plats, samt att golvet är gjutet. Kan inte låta bli att ta lite vårbilder på pärlhyacint, rabarber och maskrosor. Varsågoda och följ med på turen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *