26 april

En vårsöndag i april och bygget fortsätter.

I fredags handlade Bengt och jag golv till vårt sovrum. Ebba och jag har sett ut kakel till badrummet. Inte lätt när utbudet är så stort.

I dag försvann vårt gamla sovrumsfönster och där blir det istället förråd och något fönster behövs inte. I lördags fortsatte muraren med skorstenen som nu syns uppe på taket.

Bengt sätter upp nya väggar i förråd och badrum.

Bilderna i en härlig blandning! Jag börjar min bildvandring inne i befintliga planet och går ut och runt huset och upp för den tillfälliga trappan. Väl upp vandrar jag runt i rummen och som ni kan se är allt färdig målat och tätskicket inne i badrummet på plats, samt att golvet är gjutet. Kan inte låta bli att ta lite vårbilder på pärlhyacint, rabarber och maskrosor. Varsågoda och följ med på turen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *