26 maj

Nu är det försommar! Häggen blommar för fullt och syrenerna är i början av sin blomning. En ljuvlig tid vi befinner oss i. Kom ihåg att njuta! Stanna till och förundras av prakten som vår Moder Jord bjuder oss på.

Bygget på Solstigen går sakta framåt. Just nu känns det mer sakta än framåt, men Bengt jobbar på. Nu är badrummet kaklat, vårt sovrum har fått parkett och likaså vårt vardagsrum. Trappan som jag går och väntar på dröjer och det beror på att golvet i hallen inte är på plats. Kolmårdsmarmorn har kommit, så när som helst är hallgolvet klart.

Ikväll blev det middag på Nallen och Kroppkakan i Midsommarkransen. Ett härligt ställe som vi varmt kan rekommendera. Om man gillar kroppkakor. Ja inte ett ställe som man går till flera gånger i veckan, men helt klart om man är sugen på kroppkakor.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *