4 maj

Då har Valborgshelgen passerat och vi har grejat med lite ditten och datten. Först och främst är det spacklat och putsat i det som ska bli klädkammaren i hallen. Äntligen ska vi samla alla ytterkläder på ett ställe. Vinterjackor, vårjackor, stövlar, promenadskor, vantar, mössor ja allt kommer man att hitta inne i klädkammaren.
Idag måndag så tog jag lite kort i hallen innan jag gick till jobbet och när jag kom hem, så nu har vi fått en öppning där trappan ska gå och det finns en tillfällig enkel trappa. Kändes mäktigt att gå upp. Förhoppningsvis så har vi en trappa där nästa vecka. De ska komma och mäta i slutet av veckan.
Kakel till vårt badrum på plan 2 är beställt och kommer förhoppningsvis på fredag och innan dess hoppas vi att väggarna har blivit kaklade.
Annars ägnade jag söndageftermiddag åt att få till trädgårdslandet. Bengt hade några pallkragar över så nu är vår örtträdgård lite mer inramade i en sådan. Rabarbern får breda ut sig i en alldeles egen pallkrage. Gissa om den kommer att växa? I botten finns nämligen Krottlers fina kompostjord, som kryllade av en massa maskar. Mina luktärter får jag nog låta växa direkt på landet. Tror att det blir finast så. Återkommer med bilder på det. Just nu är det kallt och grå-rått ute.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *