21 september

Nu har Bengt och Brita flyttat upp. Vi har bott på plan 2 i några veckor och vi stortrivs. Jag väntar förstås på bastun, men det är inte prio just nu. Mycket slit är det med uteplatsen/verandan. Bengt har gjutit en stor fin uteplats. Den ska så småningom plattsättas. Ni anar inte vad det kommer att bli skönt med släta plattor.
Blomrabattlådor blev klara i helgen. Nu ska Gustaf och jag hjälpas åt att rissla jorden fri från stora stenar. Bra styrketräning!
Inne har jag fullt fokus på var vi ska sätta upp tavlorna och vilka färger vi ska ha på gardiner etc. En stor matta är iallafall inhandlad och ska hämtas ut. Den ska ligga under soffan och på soffan ska vi ha härliga kuddar.
Trevligt göromål!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *